Sommerfest Firma Arrangement

Sommerfest arrangement idéen - Disc Golf med instruktør

Står du for en sjov aktivitet til firmaets sommerfest? Så har vi et godt bud i naturskønne omgivelser i Aarhus. Vores skræddersyede arrangementer er designet til at give jer en sjov oplevelse med masser af sjov & konkurrence – perfekt som indledning til en god sommerfest.

 

Skab en uforglemmelig sommerfestoplevelse for dit firma med vores spændende disc golf arrangement i hjertet af Aarhus. Hos Disc Golf Aarhus tilbyder vi en unik og sjov oplevelse, hvor I kan lære om sporten, mestre kasteteknikker og udfordre hinanden i spillet.

Vores erfarne instruktører vil guide jer gennem arrangementet og sikre, at I får en grundig introduktion til disc golf – herunder kasteteknikker, regler og info om sporten. Uanset om I er nybegyndere eller erfarne spillere, er vores arrangement skræddersyet til at imødekomme jeres behov og niveau. Vores instruktører vil lære jer alt om sportens regler, teknikker og strategier, så I kan få det bedste ud af spillet.

Disc golf er en fantastisk aktivitet, der kombinerer disc (mange vil sikkert kalde den en frisbee) og golf. I stedet for en bold og en golfbane bruger vi specialdesignede disc golf-discs og en bane med mål. Målet er at kaste disc’s i kurven med færrest mulige kast. Disc golf kan spilles af alle aldre og færdighedsniveauer, og det er en sjov og udfordrende måde at tilbringe tid sammen.

Hvad I kan forvente til sommerarrangementet

Vores Sommerfest Arrangement varer cirka 2 timer og inkluderer forskellige konkurrencer undervejs. Vi tilpasser arrangementet til jeres specifikke ønsker og behov, så I kan få den bedst mulige oplevelse. Vi kan arrangere turneringer, teambuilding-øvelser eller bare nogle hyggelige timer med kollegerne før festen starter.

Vi spiller enten på de offentlige disc golf-baner i Aarhus eller opstiller midlertidige “pop-up” baner, der passer til jeres arrangement. Vores instruktører vil sørge for, at alle deltagere låner en eller flere discs.

Giv dine medarbejdere en sommerfest, de sent vil glemme, med vores disc golf arrangement i Aarhus. Det er en sjov og aktiv måde at styrke sammenholdet og skabe minder sammen. Kontakt os i dag, så vi kan planlægge jeres næste firmaevent og give jer en uforglemmelig oplevelse med disc golf. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Disc Golf Aarhus!

Pakke 1
Bliv udfordret med Disc Golf for op til 10 personer!
DKK
2.500
Op til 10 personer
2 timer
1 instruktør
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne discs til alle deltagere.
Tilpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet
POPULÆR
Pakke 2
Denne pakke indeholder det samme som pakke 1, men for flere personer.
DKK
3.500
Op til 20 personer
2 timer
2 instruktører
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne discs til alle deltagere.
Tilpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet
Pakke 3
Tilpassede større arrangementer for over 20 personer.
Kontakt for pris
+20 personer
2 timer+
2 instruktører
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne disc til alle deltagere.
Tillpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet

Kontakt os her