Firmaarrangement Aarhus

Firmaarrangement Aarhus

Velkommen til Disc Golf Aarhus’ firmaarrangement på de dejlige baner i Aarhus, midt i hjertet af Jylland! Er I klar til en fed oplevelse med sjov, læring og konkurrence?

Vores firmaarrangementer er perfekte til at styrke jeres teambuilding og samtidig introducere jer for den spændende verden af disc golf. Hos Disc Golf Aarhus tilpasser vi arrangementet til jeres specifikke behov og ønsker, så I får en skræddersyet oplevelse, der passer perfekt bedst til jer.

Vi elsker selv disc golf og nyder derfor at arrangere disc golf-events med venlige og dygtige instruktører, der vil lære jer alt om sporten, teknikkerne, discs og reglerne. Uanset om I er nybegyndere eller har erfaring med disc golf, tilpasser vi eventet og spillet til jeres niveau. Vores mål er at skabe en inkluderende og engagerende oplevelse for alle deltagerne.

Arrangementet varer omkring 2 timer og begynder med en introduktion til disc golf. Instruktøren vil forklare jer de grundlæggende teknikker og strategier, så I er godt rustet til at komme ud på banen efterfølgende. I vil lære om de forskellige typer af discs og deres anvendelse, samt blive bekendt med reglerne for spillet.

Efter den informative del er det tid til at afprøve jeres færdigheder på banen. Disc Golf Aarhus anvender de offtentlig tilgængelige baner i naturskønne omgivelser. I vil blive udfordret med forskellige huller og terræn, der giver mulighed for spændende strategier og fantastiske kast.

Undervejs i spillet vil der være små konkurrencer, der tilføjer en ekstra dimension til arrangementet. I kan dyste mod hinanden i præcisionskast, længdekast eller andre sjove discipliner. Det er en fantastisk mulighed for at styrke samarbejde og konkurrenceånd i jeres team.

Vores instruktør vil være til stede under hele arrangementet for at vejlede og sikre, at I får den bedst mulige oplevelse. De vil også være glade for at besvare eventuelle spørgsmål og give jer tips til at forbedre jeres disc golf-færdigheder.

Så hvis I leder efter et firmaarrangement i Aarhus, der kombinerer sjov, læring og konkurrence, og samtidig tilpasses til jeres behov og ønsker, så er Disc Golf Aarhus det perfekte valg for jer. Med vores erfaring og passion inden for disc golf, vil vi gøre vores for, at I får en fed oplevelse fyldt med smil, teamwork og spænding.

Pakke 1
Bliv udfordret med Disc Golf for op til 10 personer!
DKK
2.500
Op til 10 personer
2 timer
1 instruktør
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne discs til alle deltagere.
Tilpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet
POPULÆR
Pakke 2
Denne pakke indeholder det samme som pakke 1, men for flere personer.
DKK
3.500
Op til 20 personer
2 timer
2 instruktører
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne discs til alle deltagere.
Tilpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet
Pakke 3
Tilpassede større arrangementer for over 20 personer.
Kontakt for pris
+20 personer
2 timer+
2 instruktører
Leje af discs er inkluderet i prisen. Låne disc til alle deltagere.
Tillpasset jeres arrangement
Konkurrencer indlagt i eventet

Kontakt os allerede i dag